Vær med i fællesskabet

Har du din hverdag i Ishøj, så har du også betydning for vores sociale fællesskab -. Og vi vil gerne gøre det nemt, sjovt og fleksibelt for dig at være med i et af de mange fællesskaber i Vores Ishøj.

Nedenfor finder du en kort guide til, hvordan du kan blive en del af de forskellige initiativer, hvad enten du er privatperson eller repræsenterer en forening.

Er du privatperson?
Uanset om du eller dine børn har brug for hjælp til lektier eller dig eller din familie bare gerne vil være med i en af de mange gode aktiviteter, så er det nemt at være med. Det er enten frivillige eller kommunalt ansatte der står bag initiativerne.

Hvis du klikker dig ind på det initiativ, du gerne vil være en del af, finder du kontaktoplysninger på dem, du skal ringe eller skrive til for at blive en del af initiativet. Hvis initiativet er en café eller et andet større arrangement, så kan du også bare dukke op og være med. Der er plads til alle 🙂

Er du en virksomhed?
Det er en stor hjælp, når lokale virksomheder støtter initiativer og er med til at skabe dejlige oplevelser og social værdi her i Ishøj.
Hvis I som virksomhed gerne vil sponsorere et projekt eller et initiativ her i Ishøj, så kontakt os her på Sekretariatet for Vores Ishøj og hør om mulighederne for et samarbejde.

Er du fra en forening?
Hvis du kommer fra en forening har du mulighed for at gå sammen med andre om fælles interesser og skabe et nyt initiativ. Det kan for eksempel være, at I har fået øje på et initiativ enten her på hjemmesiden eller ude i virkeligheden, som I godt kunne tænke jer at arbejde sammen med.

Hvis det er tilfældet, kan I enten selv kontakte de frivillige bag initiativet eller ringe til os her på Sekretariatet og høre mere om det pågældende initiativ.

Videre til værktøjslinje