Gør din idé til virkelighed

Alle initiativer og aktiviteter i Vores Ishøj skabes ved, at forskellige lokale kræfter går sammen om at føre gode idéer ud i livet. Mange af idéerne kommer fra folk der bor i Ishøj, men de kan også komme fra foreninger, institutioner, erhvervslivet eller andre.

Hvis du har en god idé til et nyt initiativ, så husk at tjekke de allerede eksisterende lokale netværk og se, om det vil give mere mening for dig at hoppe med på et af dem. Ellers er du velkommen til at kontakte os og dele din idé med os. Vi lytter gerne.

Det hjælper vi dig med
Uanset om det er dig eller en anden der har en god idé, så vil Sekretariatet gerne støtte op om den. Når der er tilslutning til idéen, så hjælper Sekretariatet med at starte aktiviteten op.

Det er dog vigtigt at nævne, at vi her på Sekretariatet ikke kører initiativet. Vi hjælper initiativet på vej, så det kan blive selvkørende uden vores hjælp. For eksempel hjælper vi gerne med at lave flyers, skrive opslag på de relevante Facebook-sider og andre praktiske ting i forbindelse med initiativet.

Facebook-siden ‘Arrangører af sociale initiativer Ishøj’ kan du lufte din idé og høre, om der er nogle der er med på den. Klik nedenunder for at komme direkte til siden.

Cirkus Ishøj er én af de mange aktiviteter der er startet op af frivillige i Ishøj. Børnene træner cirkus én gang om ugen og nu er cirkusset også blevet forankret i en ny forening, Børn i Ishøj.

Videre til værktøjslinje