Madarrangementer

Til madarrangementerne mødes vi omkring fælles madoplevelser, mens vi hygger os sammen og lærer hinanden bedre at kende. Er du også nysgerrig på alt den lækre verdensmad, som bliver lavet rundt omkring i Ishøjs køkkener hos dine mangfoldige naboer? Så følg med her!

Nedenfor kan du se de aktiviteter, som er en del af netværket og i videoerne til højre kan du få en forsmag på, hvilke forskellige madarrangementer der er.

I øvrigt er du velkommen til at kontakte Sekretariatet, hvis du har spørgsmål om madarrangementerne – KLIK HER.

Fællesspisning uden alder

Tag familien eller naboen under armen, og kom og spis med, når vi mødes på tværs af generationer over et måltid mad og hygger os sammen mens vi lærer hinanden bedre at kende. Vi afholder Fællesspisning på forskellige hverdage, så følg med på vores Facebook-side, hvis... læs mere

Multikulturelle madaftener

Det første multikulturelle sammenskudsgilde blev holdt i maj 2016, men initiativet har ikke været oppe at køre siden efteråret 2016. Kontakt Sekretariatet, hvis du vil hjælpe med at få det op at stå igen. KLIK HER for kontakt. Nedenfor kan du se en billedserie fra den... læs mere

Madarrangmenterne er en del af Ældres netværk på Facebook. Følg os her:

 

Som en del af “Danmark spiser sammen” gik Ældresagen, Plejecentret Torsbo samt borgerne i Torslunde og omegn i maj 2016 sammen om et måltid mad. Fællesspisningen foregik på Torsbo og ikke mindre end 80 unge og ældre mødte op.

 

Hør medarrangør af Madfællesskabernes Dag i Ishøj Mulla Avci fortælle, hvorfor han synes, at mad er godt at samles om og hvordan han selv blev en del af Madfællesskabernes Dag.

Videre til værktøjslinje