Sanketure

At sanke betyder at samle. Mange gør det allerede. Det er f.eks. udbredt at samle svampe og bær om efteråret, og i mange skove kan man købe ret til sankning af brænde. Det er en gammel tradition, men i en verden med knaphed på ressourcer, ikke mindst fødevarer og energi, er det mere aktuelt end nogensinde. Naturen rummer et enormt spisekammer. Bølgen med ‘Ny Nordisk’ gastronomi gør brug af dette, men det kan være svært at finde de forskellige emner.

I Ishøj er der masse spiselige skatte i naturen. For eksempel havtorn, hyben, hasselnødder, brombær, æbler og masse andre lækre ting.

Vil du med på sanketur, hvor vi kan inspirere og dele erfaringer så kontakt Sekretariatet for Vores Ishøj – KLIK HER.

Følg sankerne på Facebook-siden ‘Dyrk Ishøj’ og få inspiration fra andre sankere.

Gå på opdagelse i naturen og saml alt det gode mad, som de grønne områder i Ishøj gemmer på. Det gør sankerne. I videoen ovenfor kan du se noget af det lækre mad, de finder, og nedenunder kan du læse, hvordan du bliver en af Ishøj Sankerne.

Videre til værktøjslinje