Samtale på dansk

Vi er en gruppe der har samlet os for at hjælpe hinanden med at forbedre vores danske sprog. Det gør vi ved at tale sammen på dansk og derved øver vi og forbedrer vores danske sprog og udtale.

Vi finder sammen i små grupper, hvor de andre har samme niveau som dig, og hvor I sammen kan tale på dansk om emner I selv vælger. Udover at sidde og øve dansk sammen, så tager vi også nogle gange på udflugter eller går ture i lokalområdet sammen.

Hvis du enten har lyst til at hjælpe andre med at blive bedre til dansk eller selv ønsker at forbedre dit dansk, så er Samtale på dansk noget for dig.

Skriv til Inger Kirkeby på samtalepaadansk@gmail.com og hør, hvordan du bliver en del af netværket, eller følg os på Facebook og se, hvem der er med i Samtale på dansk.

‘Samtale på dansk’ er et projekt startet af Inger Kirkeby. Det er ikke traditonel og formel danskundervisning, som man kender det. For eksempel er der ikke nogen eksamen eller noget pres for at bestå. Det eneste, der er, er venskab, og det vi på dansk kalder hygge.

Mød Keerthana og Wais der begge har fået 12 i dansk, og hør, hvordan ‘Samtale på dansk’ har hjulpet dem med det.

Videre til værktøjslinje