Hjælp andre som frivillig

Initiativerne og fællesskaberne kan kun eksistere på grund af alle de frivillige her i Ishøj. Stor tak til dem! Men der er altid behov for flere frivillige i caféerne, til arrangementerne og alle de øvrige initiativer i Vores Ishøj.

Og der er mange forskellige ting, du kan hjælpe med, så hvis du gerne vil hjælpe til som frivillig, så er der altid brug for dig. Det er ganske uforpligtende, og du behøver ikke at komme til arrangementet eller initiativet hver eneste uge.

Du kan enten henvende dig direkte til kontaktpersonerne under det enkelte initiativ eller du kan kontakte os her på Sekretariatet. Hvis du allerede er med til at arrangere og planlægge en social aktivitet, hvor der er brug for nogle hjælpende hænder på frivillig basis, så er du også meget velkommen til at kontakte os for at høre mere.

De gode frivillige i Navigator hjælper andre borgere med at navigere rundt i det offentlige system.

Bliv skrevet på hjælperlisten
Har du mod på at hjælpe til som frivillig, men ved du ikke helt, hvor du gerne vil hjælpe, så bliv skrevet på hjælperlisten. Ud fra de opgaver du gerne vil hjælpe med, finder vi et initiativ der har brug for din hjælp. Skriv eller ring til Sekretariatet og fortæl lidt om, hvad du kan, og så vender vi tilbage med et sted, der har brug for fin hjælp.

Videre til værktøjslinje