Cykling uden alder

Ishøj er medlem af den landsdækkende bevægelse Cykling uden alder (læs mere HER), der arbejder for at give ældre i hele landet mulighed for at komme ud og få vind i håret. I Ishøj har vi fire cykler; tre i Foreningshuset på Vejlebrovej 45b og én cykel på Torsbo plejecenter.

Herunder kan du læse flere informationer om, hvordan du bliver passager, cykelpilot eller sponsor. Og du er altid velkommen til at skrive eller ringe til sekretariatet for at høre mere – KLIK HER.

Bliv passager
Vil du gerne være passager så skriv til cua2635@gmail.com, så vi kan lave en aftale.
Alle som ikke længere selv har mulighed for at cykle er velkommen – uanset om du bor på plejecenter eller i eget hjem.

Bliv pilot
Vær med til at skabe fantastiske øjeblikke og skønne cykelstunder ved at cykle ture sammen med dine ældre naboer. Det er ganske nemt at komme i gang. Du skal blot klikke dig ind på Cykling uden alders hjemmeside og udfylde skemaet, og så guider vi dig frem til den nærmeste cykel og nogle ældre. Klik HER for at komme videre. 

Bliv sponsor
Mange caféer, restauranter og butikker støtter for eksempel med en kop kaffe, en is eller et stykke chokolade til vores piloter og ældre passagerer. Det kan også være en blomst fra blomsterhandleren eller et æble fra købmanden. Som virksomhed kan man samtidig vælge at blive sponsor på eksempelvis vores langture, til arrangementer eller noget helt tredje. Læs mere og tilmeld dig som sponsor ved at klikke HER.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os på mail: cua2635@gmail.com eller på telefon 24 98 07 30.

Følg Cykling uden alder – Ishøj på Facebook. Klik her for at komme ind på gruppen.

“Jeg giver en tur, når tiden og lysten er til det og jeg får altid selv gode oplevelser ud af det…” Hør Jan fortælle om at være pilot i Cykling uden alder.

“Vi får en pause fra skolebøgerne og gode oplevelser på cykelstierne…” Se Cübra og Nur give ældre én på opleveren som unge cykelpiloter i Cykling uden alder.

Videre til værktøjslinje